Pages

Sunday, 15 March 2009

Perkahwinan

Bismillah, 

Semalam(14/3/09) jam 10++pm kawan baik ku ketika belajar DIPLOMA telah selamat nikah dengan satu lafaz sahaja. 
huhu... tambah lagi sorg kawan yh join kelab aku. hahahaha.... 

Nak ceritakan semalam macam2 perasaan yg terbuku dihati bila saat dia hampir dinikahkan. 
Kami berkawan baik sejak tahun satu. Kebetulan kami satu blok. Aku bilik atas, dia bilik bawah. Kalau gi class nih, aku lambat, dia naik atas tunggu aku. Kalau dia lambat, aku turun gi bilik dia kat bawah. Hahaha... Tahun 2, kami ditakdirkan bilik sama. Sampailah kami tamat belajar. Kami banyak bersama sehingga kami tamat belajar. Yg pelik tue, aku masa tahun 2(semester 2) aku dilanda satu krisis yg sangat dasyat! (bukan dasyat mana) tapi semester tue aku jatuh habis disebabkan oleh sesorg. Pointer turun sehabis2nya, sampai pinjaman ditarik. Yg pelik, dia pun sama macam aku. Hahahaha... tp dia tak mengalami masalah mcm aku. 
Tapi, kami banyak bersama. Naik motor kuar malam2.... eee....best la... tak sangka akhirnya jodoh dia sampai setelah diuji pelbagai dugaan. Lagilah masa pakwe dia meninggal dlm kemalangan. Sekarang dia still baik dgn family arwah. 

Apapun buat rakan karib ku sorg nih, aku nak wish.... 

SELAMAT PENGANTIN BARU….

NURUL NADIAH

dengan pasanganya

NIZAM 

InsyaAllah aku dan keluarga akan dtg ke majlis ko di Nilai, N.9 pd 28hb Mac nih. Jumpa ko disana .... 


4 comments:

fa ; ) said...

waah..
happy utk org lain.
mesti best kn?

wanie said...

hehehe... mestilah. lagilah member kamcing masa study dulu.

susaki said...

hehehe....tq....love u wanie....muaaahhhh...hidup susah senang ngan ko akan aku kenang hingga akhir hayat....

hazwani sis said...

cheeewahhh...