Pages

Tuesday, 17 November 2009

berehat seketika

Bismillah,

blog pun mcm dh banyak ubah. Hari tuh, tuko mcm2, last2 bosan dgn apa yang ada. Jadi tuko jerlah kosong macam nih!


So, seperti tajuk diatas, diri sendiri tengah sarat sgt. Tunggu masa jer nih. So, nak berehat dulu. Bukan saja dari tulis blog, malah semua benda. So, tengok jerlah nanti pas habis pantang ker.
Tapi, lepas pantang, saya sudah tidak bekerja di UTM lagi. Jadi kena usaha cari kerja lain lak. Husband lak akan sambung pelajarannya ke peringkat PhD di oversea, jadi saya kena cari kerja utk sara anak-anak di Malaysia. huhuhu... Afifah & adiknya akan stay dgn ummi.. =) yeay!

4 comments:

Dr Mom said...

la wanie tak ikut zakri gi overseas ke???

wanie said...

tah kak, sebab ada yg nasihat suh stay dl kat M'sia. nant dh stabil baru ikut...tah la...perancangan je

Nadiah said...

lor tak jadi ikut ke wanie???hmmm....takpe la...ada la tu rezeki kan....anak2 punya rezeki

wanie said...

tak confirm lagi.... hehehe