Pages

Wednesday, 7 October 2009

aduh!!!

Bismillah,

Hari nih sakit sgt kepala. Tak tahu kenapa. Tapi, yg benarnya, dari semalam lagi sakit kepala.huh! kenapa ye? adakah tekanan darah rendah kembali? @ tetiba ada tekanan darah tinggi? aiyyo...
Susah la kalau kena tekanan darah tinggi. Lagi la time ngandung nih, mudah kena tekanan darah tinggi. Mama cakap, kalau kena tekanan darah rendah, ok lagi. Kalau kena tekanan darah tinggi, dah susah dah... macam mana yer? risau pun ye. Nak kata minum banyak benda manis, mungkin ada gak. Tapi, mesti aku cari air kosong gak... =)

adusss...sakitnya kepala nih.... Nak gi check la petang nih...kalau la rajin...=)

6 comments:

shahhana said...

better go the c the doc. maybe gak darah tinggi / rendah. maybe gak kencing kootr or maybe awk pnay sgt..hehe..ni hypotesis dr. farhana :p

zakri said...

sian ummi...

kena rajin makan ubat tu. ubat tak rajin, sebab tulah...

Nadiah said...

hmmm...dah gi klinik ke belum nih???doc kata apa???

Ummu Layth said...

bahaya eh kene darah tinggi masa pregnant. symptom of something serious like pre-eclampsia

gi doctor kalau rasa tak best especially kalau mata berpinar2

kiki said...

kakakku..jgn baikn ksehatan. g clicic. jgn mek mudah ye kak. nk tny, deepavali ni free x?

hazwani sis said...

huhu...abi nih tak best la...

tapi k.Aliya, selalu jer mata berpinar2... tapi bila check, darah rendah.

apapun memang dh gi check, doc kata semua ok. cuma, kurgkan wat keje berat. apa tuh? tah la.....