Pages

Thursday, 4 February 2010

Nak Share sikit

Bismillah,

So nih ada beberapa gambar yg nak di share. Gambar yg diambil oleh abi n ucu pah. Gambar2 nih diambil dlm bulan feb ni. Walaupun masih diawal feb.. =)



Dapat gak amik gambar berempat. Ini puncanya dari ucu pah (thanks ucu pah) yg beria2 nak ambil gambar kami sekeluarga... =) kalau tak, tah bila tah. Dari sehari ke sehari nak amik. Tapi tak kesampaian. Now inilah gambarnya...

------------------------------------------------------------------------

wahhh.... lihat la diriku yg selepas pantang yg membulat!hahahaha..... (tak de kena mengena dgn penulisan blog ini)




p/s : ni pun tak de idea nak update apa dh kat blog nih!

6 comments:

أم الليث said...

cantik gambar family. keluarga bahagia!

Myra said...

wani! comelnyeee.. hehe. Tengok pipah tu, makin ciut miut.

bile nak keluar sama2 ni? Lunch jom :D

Nadiah said...

cantik la gambar...hehehehe...ala nnti gi la london weight management..permulaan dia free je sbb dia nak tahu sekali wat berapa kalori bdn ko leh kuarkan..lepas tu berbyr...tu kata mak aku la...ongkosnye takkan diberitahu selagi ko tak wat test permulaan tu...hehehehe...try la...aku ingat nak try nnti...lg 1 minum la bidadari..insyaALLAH leh betulkan hormon kita semula n mengintimkan lagi hubungan korang...tu pon mak aku yg kata...bkn aku yg kata...hahahahahha

wanie said...

owh..ada gak niat nak wat tuh. tapi tuh la budak tgh susu bdn.ssh la nak wat @ mkn mcm2. tggu amni lepas susu bdn. Alhamdulillah byk lak rezeki susu utk amni berbanding pipah.

Nadiah said...

alhamdulillah...aku lak tak tau lg mcm mn...hehehehe

k1k! said...

nice pic. hope heppy alwayz. jgn trtekan k.