Pages

Tuesday, 30 June 2009

wahh.... berhabuk nyer...

Bismillah,

Mmm..... lama rasanya tak menulis dlm blog nih... malah sampai satu tahap di privacy kan. sengaja buat macam tuh.
Ini kerana memang diri malas nak update or apa2 yg sekutu dgnnyer. Teruknya. perjalanan hidup dirasakan dibirakan begitu sahaja.

Lagilah 'Afifah dh meningkat dewasa. Melayan kerenah dia sahaja buat lupa segala beban dan kekusutan dlm diri. Tetapi sedikit alpa kekadang dalam mendidik dia, kerana suak sgt tengok telatah dia, sampai lupa dengan didikan agama. Contoh yg mudah, sebutan "Alhamdulillah" ... simple, tapi itu yg perlu diterapkan dlm pendidikan anak.

Ok, memang tak de niat nak kongsi apa2, sebab memang tak de idea.

No comments: